urban living

made easier smarter simplier by Wike

Wike Salamander kan på tyve sekunder konverteres fra ladcykel til klapvogn!

nyhed i danmark!

hva' nu?

Vi elsker alle den frihed, som en ladcykel giver. Sæt børnene i cyklen og kør. Men i en travl hverdag er den traditionelle ladcykel ikke altid det allermest praktiske køretøj. Det har Wike rådet bod på, og opfundet Salamanderen; en to-hjulet ladcykel, som med et simpelt greb kan laves om til en klapvogn – endda uden at man skal have børnene ud af kabinen. En vældig praktisk løsning, når man skal ned for at handle, eller måske bare en tur i skoven.

Ét køretøj til hele rejsen

På få sekunder konverteres el-ladcyklen til en klapvogn – helt uden at børnene skal hives ud af kabinen!

MED ELLER UDEN HJÆLPEMOTOR

Du kan få Wike Salamander både med og uden hjælpemotor. Du kan også senere opgradere.

DEN ENESTE I VERDEN

Wike Salamander er udviklet i Canada, hvor teamet bag den unikke cykelklapvogn har brugt fem år på at udvikle den.

Galleri

En cykel, når du vil have det - en klapvogn, når du behøver det; Wike Salamander er begge dele i ét. Dommerne ved Euro Bike Show kaldte designet for enestående, og var vilde med hvor let, det er, at konvertere fra cykel til klapvogn.

Patenteret

Del NYHEDEN …!

Prisvindende cykelklapvogn
- nu i danmark

Denne patenterede ladcykel er noget helt specielt. På få øjeblikke kan den laves om, og bruges som klapvogn. Således bliver den altså det ideelle transportmiddel for den moderne danske storbyfamilie. I forhold til en Wildenburg Classic har den også den fordel, at den kan klappes sammen og sagtens være i de fleste bagagerum.

Ladcyklen kan rumme op til to børn, som naturligvis kan fastspændes med trepunktsseler – og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tage børnene ud af kabinen for at konvertere imellem ladcykel og klapvogn.

Fem friske farver: Rød Orange Gul Orange Grå

Stellet på Wike Salamander er altid sort, og chassiet er gråt. Grå går igen på betrækket som sekundær farve, hvor du kan vælge imellem Blå, Gul, Orange, Rød og Grå som hovedfarver. Du kan til enhver tid tilkøbe og udskifte baldakinerne.

Ladcyklen kan rumme op til to børn, som naturligvis kan fastspændes med trepunktsseler – og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tage børnene ud af kabinen for at konvertere imellem ladcykel og klapvogn.

Rugbrødsmotor eller hjælpemotor

Med eller uden el-motor?

Du kan både få en variant uden hjælpemotor, der er udstyret med Shimano Nexus Twist Shift 7-Speed. Hvis du senere vil have opgraderet, er det muligt at købe et sæt med motor, batteri og styresystem til at påsætte. 

Den anden variant er udstyret med hjælpemotor af typen Bafang Mid-drive assist 500-750W. Den har et 48V-batteri, og er gearet med Shimano Steps E6000.

PRISVINDENDE DESIGN

Det har taget fem år at designe dette helt specielle køretøj, som er blevet rost flittigt i det store udland. Det foreløbige højdepunkt må siges at være topprisen, Gold Award, ved verdens største cykelmesse – Euro Bike Show med 1.400 udstillere – i Tyskland i 2018.

Indtil videre har også europæerne taget Wike Salamander til sig – i hvert fald melder vores hovedlager i Holland den elektriske model i restordre indtil primo 2020. Det er dog muligt at købe en model uden el-motor, og senere opgradere.