Wildenburg Nordic PLUS El-ladcykel

Helt nyudviklet el-ladcykel med plads til fire børn og smart kalechesystem. Denne Wildenburg Nordic har farvedisplay, integreret LED-lys både for og bag samt bremselys, anti-tilt og styrdæmpning samt hydrauliske skivebremser på forhjulene. Der medfølger et let aftageligt kalechesystem. Desuden er den pulverlakeret, og har batteriet indbygget i ladkassen under bænken. Denne Wildenburg Nordic Plus er idéen for dig, der vil have en ladcykel med premium-elementer til under 20.000 kroner.

Klassisk el-ladcykel til hele familien, som er fremstillet i EU. Inden den forlader vores værksted, er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

 • To træbænke
 • Fire sæt y-seler
 • Oplader
 • Integreret LED-baglygte og -forlygter
 • Bremselys
 • 10,4 Ah-batteri – integreret i ladkassen
 • CST punkteringshæmmende dæk
 • Bengal hydrauliske bremser foran
 • 7 gears Shimano SIS-tourney-system
 • Kaleche – høj med sideindgange
 • Anti-tilt og styrdæmper
 • Farvedisplay med sensor
 • Bremselys

kr. 19.999,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): WB001016 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

En ladcykel for hele familien

Denne Wildenburg Nordic Plus El-ladcykel er et suverænt valg til prisen.

Denne ladcykel udmærker sig ved at have anti-tilt og styrdæmpning, der giver en langt højere sikkerhed i sving, da balancen føles langt mere naturlig end på andre ladcykler. Den dobbelte styrdæmper er med til at give modstand i styrbøjlen, så du ikke risikerer at miste grebet om cyklen, og derved potentielt komme ud i farlige situationer. Mere erfarne ladcykelførere kan dog med fordel vælge vores model uden styrdæmpning; Wildenburg Nordic.

Youtube-screenshot

Se video med kundereference (klik her)

NÅR DU VIL KØRE LANGT PÅ LITEREN

Det, der gør din ladcykel til en el-ladcykel er mange forskellige ting. Motoren, styremodulet og al elektronikken kan dog være ligegyldigt uden de fornødne hestekræfter. Og det er jo ikke meningen, at det skal være ren rugbrødmotor, når du nu har købt en elektrisk ladcykel med hjælpemotor.

Det er et 48V, 10,4ah li-ion-batteri, som sidder på cyklen. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt, og er beskyttet mod vind og vejr. El-ladcyklen er i øvrigt EPAC-certificeret.

Du kan med et enkelt klik afmontere batteriet, og tage det med indenfor, men du kan også lade det op via en strømindgang bag på ladkassen.

SKIVEBREMSER – NÅR DU VIL TRÆFFE DET SIKRESTE VALG!

Med den vægt, man kan have på sin el-ladcykel, synes vi, det er et must at kunne stole på sine bremser. Skivebremser (disc-brakes) er det dyre valg, men til gengæld også det sikreste. Skivebremsen sidder inde i selve navet på de to forhjul, og er derfor lige pålidelig, uanset om det regner eller er tørvejr.

Mange billigere (lad-)cykler på det danske marked er udstyret med de mindre pålidelige V-bremser med bremseklodser, som hurtigt bliver slidte, og dermed vil bremse skævt.

NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DIN CYKEL…

Wildenburg-cyklerne er udstyret med et styremodul med farvedisplay, som kan give dig lige nøjagtigt den hjælp fra motoren, som du vil have. Du vælger nemt mellem assistance i fem niveauer og tre modes; ECO, Sport og City. Motoren justerer herefter automatisk ydeevne og tophastighed.

Som standard er hjælpefunktionen indstillet til en maksimal hastighed på 25 km/t, da lovgivningen siger, at du ikke må køre hurtigere.

Styremodulet har blandt mange andre funktioner også “walk-assist” eller “gå-funktion”, som hjælper dig, hvis du skal trække cyklen. Herfra tænder du også det integrerede for- og baglys.

Du får naturligvis en dansk manual med til dit styremodul, så du selv kan indstille det efter dine præferencer. Fjernbetjeningen sidder adskilt fra selve styremodulet, så du også kan nå det, når du trækker cyklen.

Din cykel er gearet med Shimano SIS-Tourney 7 med Revoshift, som i samspil med motoren sørger for en trinvis, men glidende overgang fra et gear til det næste.

Yderligere information

Vægt 55 kg
Størrelse 230 × 89 × 140 cm
Lasteevne

100 kilo i kassen + 100 kilo fører

Ladkassens dimensioner

94 × 66 × 60 centimeter

Forbremser

Bengal hydrauliske skivebremser med parkeringsbremse

Bagbremse

Wuxing fælgbremse med parkeringsbremse

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund

Lys/Lygter

Fastmonteret LED-lys, som tændes og slukkes fra styret. Lygterne får strøm fra cyklens batteri, og tænder automatisk når det bliver mørkt.

Reflekser

Ja, efter lovgivningen. Foran, bagpå, hele vejen rundt om kalechen.

Bremselys

Ja. På begge bremser

Distance

Op til 45 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt

Motor

Elektrostyret børstefri baghjulsmotor på 250 watt, 48 volts spænding

Batteri

48V, 10ah Li-on batteri – integreret i ladkassen.

Ringklokke

Ja, er monteret

Styremodul

2,8" Farvedisplay med sensor. IP65-certificeret (vandtæt)

Kalechesystem

Høj skråkaleche med "vinduer" og sideindgange samt kraftige lynlåse.

Gear

7 udvendige Shimano Tourney SIS-gear. Revoshift.

Stel

Kraftigt aluminiumsstel med anti-tilt

Stel og ramme

Pulverlakeret, mat-sort

Udstyr

2 bænke/4 Y-seler

Trinbræt til indstigning

Ja, på begge sider

Anti-tilt

Ja

Certificeringer

EPAC, CE, IP65, RoHS, Dansk Standard

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wildenburg Nordic PLUS El-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *