Wike Salamander Cykelklapvogn

(1 kundeanmeldelse)

DKK 24.999,00DKK 37.999,00

Denne ladcykel er noget helt specielt. På få øjeblikke kan den laves om, og bruges som klapvogn. Således bliver den altså det ideelle transportmiddel for den moderne danske storbyfamilie.

Ryd
Delbetaling
784 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 24.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 784 kr. Samlede kreditomkostninger 3.204 kr. Samlet tilbagebetaling 28.203 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 8,30%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
EAN: Varenummer (SKU): 0000002 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Denne patenterede ladcykel er noget helt specielt. På få øjeblikke kan den laves om, og bruges som klapvogn. Således bliver den altså det ideelle transportmiddel for den moderne danske storbyfamilie. I forhold til en Wildenburg Classic har den også den fordel, at den kan klappes sammen og sagtens være i de fleste bagagerum.

Ladcyklen kan rumme op til to børn, som naturligvis kan fastspændes med trepunktsseler – og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at tage børnene ud af kabinen for at konvertere imellem ladcykel og klapvogn.

Prisvindende design

Det har taget fem år at designe dette helt specielle køretøj, som er blevet rost flittigt i det store udland. Det foreløbige højdepunkt må siges at være topprisen, Gold Award, ved verdens største cykelmesse – Euro Bike Show med 1.400 udstillere – i Tyskland i 2018.

Indtil videre har også europæerne taget Wike Salamander til sig – i hvert fald melder vores hovedlager i Holland den elektriske model i restordre indtil primo 2020. Det er dog muligt at købe en model uden el-motor, og senere opgradere.


Med eller uden el-motor?

Du kan både få en variant uden hjælpemotor, der er udstyret med Shimano Nexus Twist Shift 7-Speed. Hvis du senere vil have opgraderet, er det muligt at købe et sæt med motor, batteri og styresystem til at påsætte. Den anden variant er udstyret med hjælpemotor af typen Bafang Mid-drive assist 500-750W. Den har et 48V-batteri, og er gearet med Shimano Steps E6000.

Vælg mellem fire friske farver:

Stellet på Wike Salamander er altid sort, og chassiet er gråt. Grå går igen på betrækket som sekundær farve, hvor du kan vælge imellem Blå, Orange, Rød og Grå som hovedfarver. Du kan til enhver tid tilkøbe og udskifte baldakinerne.

Yderligere information

Vægt 66 kg
Størrelse 229 × 58 × 122 cm
Gear

Shimano Nexus Twist Shift 7-Speed

Gear (på el-modellen)

Shimano Steps E6000

Motor/styresystem (på el-modellen)

Bafang Mid-drive assist 500-750W, 48V-batteri

Egenvægt

36 kilo

Dimensioner

229 cm (længde) x 58 cm (bredde) x 122 cm (højde)

Sædedimensioner

76 cm (benplads/længde) x 58 cm (bredde) x 64 cm (højde)

Max højde

Egner sig til børn under 122 centimeter.

Max lasteevne

45 kilo

Materialer

Stellet er lavet af stål, hjul og eksponerede dele er i rustfri aluminium. Chassiet er udformet i modstandsdygtigt og fleksibelt Akrylonitril-butadien-styren-plastmateriale.

Hjul

20" alu-hjul med klik-funktion.

Reflekser

Ja, både i hjul og i kalechen

Bremser

Tromle(/rulle)bremser (kan ændres til skivebremser)

Ringeklokke

Ja

Bagagebærer

Ja, er monteret

Lås

Nej – den skal købes separat efter eget valg.

For- og baglys

Ja, LED-lys er monteret for og bag

Øvrigt udstyr

Regnslag, to seperate sædehynder med ryg, to sæt trepunktsseler, baldakin/myggenet

Type

,

Vælg farve

, , ,

Levering

Varen leveres med fragtmand på mellem 5 og 9 hverdage. Du skal selv montere sædet, boksen, styret og ringeklokken, da cyklen ellers vil komme til at fylde for meget under transporten.

1 anmeldelse af Wike Salamander Cykelklapvogn

  1. Dennis

    Den helt rigtige cykel til vores lille familien
    Hilsen Hellerup

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...