Test og analyse af batteri til el-ladcykel

Hvis dit batteri pludseligt stopper med at virke, eller du ikke mener, det virker optimalt, kan det være en god idé at få det analyseret.

Varenummer 808080 Kategori Mærker , ,

kr. 750,00

Beskrivelse

Hvis dit batteri pludseligt stopper med at virke, kan det være en god idé at få det analyseret gennem en batteritest. Det kan det også, hvis du mener, det ikke virker optimalt.

Man siger som udgangspunkt, at et batteri har mellem 300 og 500 ladecyklusser i sig. Det vil sige, at et batteri gennemsnitligt kan op- og aflades op til 250 gange i dets levetid.

Du har mulighed for at købe et nyt batteri her.

Hvis du mener, at elektronikken eller cellerne inde i dit batteri af den ene eller anden grund beskadigede, har du mulighed for at få batteriet testet og analyseret igennem os via en batteritest.

Vedrørende reklamationssager/cykler købt hos os:

Vores batterier har som udgangspunkt mellem et halvt og et helt års garanti. Ifølge dansk forbrugerlov har du dog altid to års reklamationsret. Men når vi når ud over garantiperioden, bærer du som forbruger bevisbyrden for, at batteriet ikke har lidt unødig overlast. Altså på den ene eller andet måde er blevet behandlet forkert. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser, som du også modtog, da du købte cyklen.

Du kan læse mere i vores guides om, hvordan du bedst muligt passer og plejer dit batteri. Hvis du følger disse anvisninger, opnår batteriet længst mulig levetid.

Hvis du mener, at dit batteri har været fejlbehæftet fra ny, kan du derfor med fordel få foretaget denne analyse. Viser det sig, at batteriet indeholder en fabrikationsfejl, refunderer producenten din udgift til analysen, og erstatter dit batteri med et nyt.

Finder testen derimod ikke fabrikationsfejl, og hvis du ikke har valgt at få returneret dit batteri, vil dit batteri blive destrueret efter gældende EU-lovgivning, og dele heraf genanvendt.

Du modtager naturligvis også den fulde analyserapport.

Vælger du at få returneret dit batteri, kan du muligvis få det restaureret andetsteds.

Brand

El-ladcykler.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Test og analyse af batteri til el-ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *