Smart City Commuter Cykelhjelm

-31%

Kom sikkert frem på vejene med nye Smart City Commuter Cykelhjelm. Den vandafvisende hjelm sørger for, at du ses i trafikken takket være de automatiske LED-advarselslys. Lyset kan ses fra 180 meters afstand og tilpasser automatisk lampernes styrke til dagslyset. Du lader hurtigt og nemt hjelmen på 3 timer med den medfølgende oplader. De 12 ventilationshuller sørger for, at der kommer luft ind, så hjelmen holder sig frisk og lugtfri. Du kan nemt justere hjelmens størrelse, så den sidder ordentligt og beskytter dit hoved.

  • Automatiske LED-advarselslys
  • Lang batterilevetid
  • Magnetisk opladning
  • Vandtæt
  • Robuste materialer
EAN: Varenummer SUH4102 Kategori Mærker ,

kr. 449,00

Beskrivelse

Smart og sikker cykelhjelm

Kør sikkert på vejene uanset vejr og vind med den vandtætte Smart City Commuter Cykelhjelm. Med sit stærke automatiske advarselslys hjælper du fodgængere, bilister, cyklister og dyr med at se dig, når du kommer cyklende. LED-lyset bagpå hjelmen er synligt på op til 180 meters afstand, og tilpasser sig automatisk til dagslyset.

Stødsikker og stabil

Hjelmens ydre skal er lavet af det stærke materiale polycarbonat og indersiden er lavet af højdensitet stødabsorberende polyterenskum. Du kan justere størrelsen på hjelmen, så den passer til dit hoved for optimal komfort og sikkerhed.

Lang batterilevetid

Oplad nemt hjelmen med den magnetiske oplader, der følger med i købet. Det tager kun tre timer at oplade hjelmen til 100% og så holder batteriet længe. Du kan have den på standby i 180 timer eller bruge den i 36 timer i træk. Du undgår også uønskede lugte takket være de 12 ventilationshuller.

Hjelmen fås i grå/sort eller hvid, og i størrelserne M og L. Se mere under fanen “Yderligere informationer”.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Størrelse 300 × 250 × 200 cm
Material

EPS+PC

Batteri

3.7V, 455mAh

Opladningstid

Cirka 3 timer

Standby-tid

Op til 180 dage

Batteri-tid

Op til 36 timer

Certificeringer

IP4X

Størrelse

L, Medium

Farve

,

Brand

Xiaomi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smart City Commuter Cykelhjelm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *