Serviceeftersyn og efterspænding

Vi tilbyder serviceeftersyn af din el-ladcykel, som kan foretages enten hos os, på din hjemmeadresse eller endda på din arbejdsplads. Efter bestilling ringer vi til dig for at aftale tid og sted. Vi servicerer ladcykler af alle mærker, også selvom de ikke er købt hos os.

Vi kører i følgende områder: Hele Sjælland, hele Fyn, hele Syd- og Sønderjylland (Kolding, Fredericia, Brørup, Holsted, Bramming, Varde i nord og ned til grænsen), Aarhus Kommune, Aalborg Kommune, Herning, Horsens, Randers, Viborg, Skanderborg, Silkeborg, Fårup, Holstebro, Hørning, Gjørlev J og Spentrup. I Esbjerg kan du selv komme ud med din cykel for hurtigere ekspedition.

Læs mere om, hvad de enkelte eftersyn indeholder længere nede på siden.

Varenummer WB47890-1 Kategori Mærker ,

kr. 799,00

Beskrivelse

Da vi helst ser at du forbliver glad og tilfreds for din el-ladcykel i rigtigt mange år, tilbyder vi serviceeftersyn af din el-ladcykel.

Vi anbefaler, at du jævnligt får efterspændt og justeret delene på din cykel, ligesom at relevante komponenter bliver smurt og strammet op.

Vi tilbyder derfor serviceeftersyn af din el-ladcykel, som kan foretages enten hos os, på din hjemmeadresse eller endda på din arbejdsplads – alt efter, hvad der er mest belejligt for dig.

Vi samarbejder med mobile cykelsmede i hele landet, og kan derfor tilbyde denne service, hvor end du bor. Når du bestiller denne vare, vil du efterfølgende blive ringet op for at aftale en dato og et tidspunkt.

Vi anbefaler, at du får foretaget tre “obligatoriske” serviceeftersyn, som henholdsvis skal indeholde følgende:

Første eftersyn foretages efter max tre måneder eller 100 kilometers kørsel, og skal indeholde:

Smøring af kæde, justering af gear og bremser, generel efterspænding samt regulering af lufttryk i dækkene.

Andet eftersyn foretages efter max seks måneder eller 300 kilometers kørsel, og skal indeholde:

Alt ovenstående + opspænding af eger i hjulene, smøring af elektriske stik.

Tredje eftersyn foretages efter max 12 måneder eller 700 kilometers kørsel, og skal indeholde:

Alt fra de to ovenstående punkter + smøring af motor i bagnavet.

 

Du er også meget velkommen til selv at forestå serviceeftersyn hos din lokale cykelsmed, men vi anbefaler dig at gemme kvitteringer, eller få stemplet i din “servicebog”/manual, som du har fået med til cyklen. Det er vores garanti for, at du har overholdt eftersynene og passet godt på din cykel, hvis der skulle opstå eventuelle garantisager.

Brand

El-ladcykler.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Serviceeftersyn og efterspænding”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *