Selesamler til seler i ladcykel

-40%

Selesamleren fra Wildenburg sikrer, at selerne i din ladcykel sidder sikkert, fast og godt. Spændet holder selerne sammen, og er nemt og hurtigt at åbne. Kan monteres uden at du skal afmontere selerne.

EAN: 5700002238191 Varenummer WBA201015 Kategori Mærker ,

kr. 59,00

Beskrivelse

Selesamleren fra Wildenburg sikrer, at selerne i din ladcykel sidder sikkert, fast og godt. Spændet holder selerne sammen, og er nemt og hurtigt at åbne.

Wildenburg-selesamleren fungerer som en clips. Den sørger for at samle selerne på en autostol, så de sidder over barnets skuldre, og forhindrer barnet i at kravle ud af selen.

Remmen er fremstillet i genanvendeligt polypropylen-plast, og spændet går både hurtigt og nemt at åbne, hvis du vil fjerne det.

Selesamleren kan bruges i langt de fleste ladcykler, cykeltrailere og autostole med seler op til 38 millimeters bredde.

Holder selerne sammen, så de ikke falder ned over skuldrene på barnet. Nem at anvende med sikkert clips-system. Kan benyttes på seler på op til 38 mm bredde. Quick-release for hurtig, udvendig montering. Indeholder ingen små dele, som barnet kan sluge. Supplér evt. med skulderpuder for ekstra komfort. Kan anvendes på de fleste trepunktsseler i biler, autostole, ladcykler, cykeltrailere og babyindsatser.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 15 × 1 × 5 cm
Farve

Sort med logo

Materiale

Genanvendeligt Polypropylen-plast

Brand

Wildenburg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Selesamler til seler i ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *