Opgradering til Luksuskaleche i sejldug

Rigtig lækker luksuskaleche til Wildenburg Quadro samt Nordic-serien (Nordic, Plus, Dog og Fronter). Prikken over i’et i forhold til standardkalechen.

Denne luksuskaleche er udført i tyk sejldug, og har både sideindgange i begge sider samt frontåbning. Kalechen er syet i Danmark, og har ekstra gennemsigtige vinduer samt YKK-lynlåse. Denne pris gælder kun i forbindelse med køb af ny cykel, hvor standardkalechen opgraderes til denne luksusudgave.

En kaleche, du vil have glæde af i rigtigt mange år fremover – nok den bedste på ladcykelmarkedet!

EAN: Varenummer WB2010U Kategori Mærke

Ikke på lager

kr. 1.199,00

Beskrivelse

Rigtig lækker luksuskaleche til Wildenburg Adventure Quadro samt Nordic-serien (Nordic, Plus, Dog og Fronter). Prikken over i’et i forhold til standardkalechen. Denne pris gælder kun i forbindelse med køb af ny cykel, hvor standardkalechen opgraderes til denne luksusudgave.

Denne luksuskaleche er udført i tyk sejldug, og har både sideindgange i begge sider samt frontåbning, og kan således bruges til både modeller med frontlåge og uden. Kalechen er syet i Danmark, og har ekstra gennemsigtige vinduer samt YKK-lynlåse.

En kaleche, du vil have glæde af i rigtigt mange år fremover – nok den bedste på ladcykelmarkedet!

Så vil du forkæle din Wildenburg El-ladcykel og børnene eller hunden, så skal du overveje denne unikke kaleche, som fås i en tidløs sort eller udfordrende Bordeaux-rød.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Størrelse 90 × 60 × 80 cm
Kalechefarve

,

Brand

Wildenburg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opgradering til Luksuskaleche i sejldug”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *