Melia Comfort Plus Babysæde med pudeindlæg (0-9 md.) til ladcykel

-17%

Dette Melia Comfort Plus Børnesæde (0-9 md.) med trepunktssele og ekstra pudeindlæg er specielt lavet til børn i alderen nyfødt til cirka 9 måneder.

EAN: 8717677871476 Varenummer S1001lr Kategori Mærker , ,

Ikke på lager

kr. 749,00

Beskrivelse

Dette Melia Comfort Plus (0-9 md.)-børnesæde med trepunktssele er specielt lavet til børn i alderen fra fødslen til cirka 9 måneder. Materialet gør, at sædet kan bruges i al slags vejr, og er let at rengøre.

Hvis man skal have børn i den alder med i en ladcykel, er det nærmest et must med et Melia Comfort Plus Babysæde (0-9 md.). Senere bør man anvende den større model, der hedder 9-18 måneder. Først når børnene bliver lidt ældre, kan de sidde selv, og her kan en hyndestol (klik og se nærmere) være en rigtig god idé som overgangsstol. Herefter kan børnene begynde at sidde selv på træbænken i ladcyklen.

Melia Comfort-børnesæderne giver dit barn ekstra beskyttelse, og den rette støtte til hoved og ryg. Især hvis du vælger denne Plus-udgave med det ekstra pudesæt.

Universalsæde

Melia-barnesæderne er i de senere år blevet utroligt populære blandt ladcykelejere. De er nemme og bekvemme, og kan let af- og påmonteres. Der findes forskellige udgaver af sæderne; Basis, Comfort og Plus.

Her hos El-ladcykler.dk fører vi Comfort- og Plus-udgaverne i 0-9 måneder og 7-18 måneder. De fås i Brun Læderlook, Sort Mesh og White Sheep. Comfort adskiller sig fra Basis ved at have et ekstra skumindlæg, og plus udmærker sig ved at have et ekstra indlæg til både hoved/nakke og krop. Dette indlæg kan du også senere tilkøbe, så din Comfort-stol bliver til en Plus-udgave. Når du vælger en Plus-udgave kan stolene i øvrigt anvendes lidt tidligere end ellers, så de kommer til at hedde 0 til 9 og 7 til 18 i stedet for 2 til 9 og 9 til 18.

Ekstra info

Denne barnestol er lavet i styrofoam og dækket i materiale af imiteret læder, hvidt plys eller sort mesh – alt efter udgaven, du vælger. Der medfølger desuden pudeindlæg i matchende farve og materiale.

Alt afhængigt af din ladcykel skal du muligvis bruge et monteringsbeslag. Det beslag, du kan tilvælge og tilkøbe hos os, passer til fx Wildenburg Nordic og en lang række andre el-cykler på det danske marked.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 40 × 28 × 60 cm
Farve på Melia-sæde

Brun Læder, Hvid Plys, Sort Mesh

Brand

Melia

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Melia Comfort Plus Babysæde med pudeindlæg (0-9 md.) til ladcykel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *