Tilbud

Isofix-beslag

kr. 449,00

Fastspænd din autostol – som i en bil. Kan også bruges til cykler af andre mærker.

Varenummer (SKU): 201001 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

OBS: I ny, forbedret udgave: Beslaget er nu galvaniseret, så det er gråt og ikke længere sort. Til gengæld har det nu holdbarhed som en lygtepæl! Vil du købe et sortlakeret, kan de fås hos El-ladcykler.dk

Wildenburg har som de første i Europa udviklet et særligt beslag til montering på bundpladen i din el-ladcykel, som er særligt velegnet til familier med helt små børn. Det giver nemlig mulighed for at fastspænde din ISOfix-autostol akkurat som i en bil.

For de fleste forældre skaber det samtidig tryghed, at kunne se barnet foran sig, frem for at have det siddende bagpå i en barnestol.

Med et ISOfix-beslag kan du lynhurtigt “klikke” din autostol fast i ladcyklen. Beslaget fås kun hos Wildenburg Cykler, men kan også monteres i cykler af andre mærker.

Beslaget er fremstillet i Danmark i 4 mm stål, som herefter er blevet galvaniseret. Det holder derfor i rigtigt mange år.

Der medfølger 3 x bolte, skruer og spændskiver. Manual kan du finde her. Du skal selv kunne bore tre små huller med et 6 mm-bor, hvis ikke du vil have monteret beslaget ved køb af cykel. Læs mere her.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 45 × 5 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Isofix-beslag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *