El-ladcykel Hydraulic + Kæmpe Udstyrspakke + Fri fragt!

DKK 18.999,00

Den idéelle el-ladcykel til hverdagsbrug. Kan køre op til 40 km pr opladning, bære fire børn og leveres med stor udstyrspakke i form af præriekaleche, skivebremser på forhjulene, skridsikker bundmåtte, seler, bænke, hynder, garagecover samt forsikringsgodkendt lås.

Levering fra 8. december.

Ryd
Vis delbetaling
×
Delbetaling
603 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 18.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 603 kr. Samlede kreditomkostninger 2.694 kr. Samlet tilbagebetaling 21.693 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,18%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
EAN: Varenummer (SKU): 101000GL Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Levering fra 8. december.

Klassisk el-ladcykel til hverdagsbrug, som er fremstillet i EU, og samlet i Danmark. Inden den forlader vores værksted er den afprøvet og gennemtestet af vores erfarne cykelsmede.

Du får i denne pakkeløsning den helt store udstyrspakke samt en elektrisk ladcykel med stærke, vedligeholdelsesfri hydrauliske forbremser.

Det er kort sagt pakkeløsningen til dig, som ikke gider så mange dikkedarer, og bare vil have en el-ladcykel med alt, hvad du behøver. Der er ovenikøbet fri fragt med i prisen!

Hvad følger med i prisen?

 • Premium garagecover med opbevaringspose
 • Forsikringsgodkendt CSI YWS fastmonteret stellås
 • Kraftig Axa Absolute 8-90-kædelås
 • Skridsikker bundmåtte
 • Høj, gennemsigtig præriekaleche med sideindgang
 • To u-bøjler til montering af præriekaleche
 • Bengal Ares 25 hydraulisk forbremsesæt
 • Fælgbremse som ekstrabremse bagpå
 • Shimano 7 gears SIS-Tourney
 • Kenda punkteringshæmmende dæk
 • To bænke (én er monteret)
 • To vandafvisende hynder
 • Fire sæt y-seler (to er monteret)
 • Oplader og 9Ah-batteri

 

NÅR DU VIL KØRE LANGT PÅ LITEREN

Det, der gør din ladcykel til en el-ladcykel er mange forskellige ting. Motoren, styremodulet og al elektronikken kan dog være ligegyldigt uden de fornødne hestekræfter. Og det er jo ikke meningen, at det skal være ren rugbrødmotor, når du nu har købt en elektrisk ladcykel med hjælpemotor.

Det er et 36V, 9 ah LI-ION-batteri, som sidder på cyklen. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt, og er beskyttet mod vind og vejr i en unikt designet kasse af hård plast. Desuden er det tyverisikret med lås, som du får to nøgler med til.

Du kan let afmontere batteriet, og tage det med indenfor, når det skal lades op. Så med andre ord; bare rolig – du skal ikke trække en leding helt ud til cyklen!

SKIVEBREMSER – NÅR DU VIL TRÆFFE DET SIKRESTE VALG!

Med den vægt, man kan have på sin el-ladcykel, synes vi, det er et must at kunne stole på sine bremser. Skivebremser (disc-brakes) er det dyre valg, men til gengæld også det sikreste. Skivebremsen sidder inde i selve navet, og er derfor lige pålidelig, uanset om det regner eller er tørvejr. Som ekstra sikkerhed har vi monteret en fælgbremse på baghjulet.

Mange billigere (lad-)cykler på det danske marked er udstyret med de mindre pålidelige V-bremser med bremseklodser, som hurtigt bliver slidte, og dermed vil bremse skævt. Wildenburg bruger nogle af de bedste bremser på markedet; nemlig det anerkendte amerikanske mærke, Promax kombineret med enten Bengal Ares- eller Tektro Aries-bremsesystem.

NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DIN EL-LADCYKEL…

Wildenburg-cyklerne er udstyret med et styremodul, som kan give dig lige nøjagtigt den hjælp fra motoren, som du vil have. Du vælger nemt mellem assistance i fem niveauer. Motoren justerer herefter automatisk ydeevne og tophastighed.

Som standard er hjælpefunktionen indstillet til en maksimal hastighed på 25 km/t, da lovgivningen siger, at du ikke må køre hurtigere.

Styremodulet har blandt mange andre funktioner også “walk-assist” eller “gå-funktion”, som hjælper dig, hvis du skal trække cyklen.

Du får naturligvis en dansk manual med til dit styremodul, så du selv kan indstille det efter dine præferencer.

Fjernbetjeningen sidder adskilt fra selve styremodulet, så du også kan nå det, når du trækker cyklen. Selve displayet er baggrundsbelyst, når det er mørkt, og informerer også om klokken, temperaturen mv.

Din cykel er gearet med Shimano SIS Tourney-7, som i samspil med motoren sørger for en trinvis, men glidende overgang fra et gear til det næste. At Wildenburg-cyklen er udstyret med syv gear i modsætning til seks bevirker at gearingen vil foregå endnu mere glidende end på mange andre ladcykler.

MASSER AF MULIGHEDER FOR BØRNESÆDER

Udover træbænkene og hynderne, som følger med til cyklen, kan du vælge mellem en bred vifte af forskellige børnesæder. Du kan sætte et Melia-sæde i 0-9 eller 7-18 mdr., en hyndestol til de lidt større børn, en barnestol på bagagebæreren på. Du kan også købe et isofix-beslag, som du kan bruge til at montere din autostol i ladcyklen. Se mere under vores Shop.

Levering fra 8. december.

Yderligere information

Vægt 55 kg
Størrelse 200 × 88 × 60 cm
Batteri

36V, 9 ah Li-on batteri – tyverisikret med lås (der medfølger to nøgler).

Styremodul

Model KT-LCD3 med fjernkontrol.

Forbremser

Bengal Ares 25 Hydrauliske skivebremser

Bagbremser

Promax-fælgbremse.

Dæk

Punkteringshæmmende Kenda med kevlar-indlæg.

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbelt bund.

Lys/lygter

Ja, bruger AA-batterier.

Reflekser

Ja, efter lovgivningen.

Distance

Op til 40 kilometer på en opladning afhængig af ydre forhold som vejr, tærren og lastevægt.

Børstefri motor

Elektrostyret motor på 250 watt, 36 volts spænding.

Ringeklokke

Ja, er monteret.

Bundmåtte

Mål: 90,5 x 63 cm.

Kaleche

Høj præriekaleche med "vinduer" og sideindgang og kraftig lynlås.

Gear

7 udvendige Shimano Tourney SIS-gear.

Stel

Galvaniseret stålramme og stel.

Lastevægt

100 kilo + fører.

Lakering

5 behandlinger: Maling, lakering, anti-rustbehandling samt anti-stenslagsforsegling samt træbeskyttelse.

Trinbræt

Ja.

Beskyttelse af kasse

Kantliste i gummi monteret øverst

Farve

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “El-ladcykel Hydraulic + Kæmpe Udstyrspakke + Fri fragt!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...