AXA Newton FL90K Foldelås

AXA Newton FL90K Foldelås er en forholdsvis let, lille og mega-praktisk lås, som du let kan tage med på farten. Som navnet antyder, kan den foldes sammen.

Varenummer 595040 Kategori Mærker , , ,

kr. 499,00

Beskrivelse

AXA Newton FL90K Foldelås er en forholdsvis let, lille og mega-praktisk lås, som du let kan tage med på farten. Som navnet antyder, kan den foldes sammen.

Derfor har AXA Newton FL90K Foldelås een en stor force i forhold til de mere traditionelle kædelåse.

Vi anbefaler altid, at du sikrer din ladcykel med både en forsikringsgodkendt stellås samt en ekstra lås. Hvis din ladcykel udelukkende er låst på stellet, er det ikke svært at løfte den, og køre den på forhjulene. Det er derfor vigtigt, at du fæstner ladcyklens frontramme fast med en kæde- eller foldelås.

Kædelåse bruges gerne som en supplerende lås til stellåsen for at gøre det endnu sværere for tyve at flytte ens cykel. Således anbefaler vi også denne foldelås som et godt supplement til en forsikringsgodkendt, fastmonteret stellås som fx Axa Basta Click3 MTB-låsen, som vi også sælger.

Ud over at denne AXA foldelås beskytter din cykel mod tyveri, er den også nem at tage med. Der medfølger nemlig en holder, som du kan montere på dit stel. Se billederne for mere info.

AXA Newton FL90K Foldelås er et stærkt supplement

AXA Newton FL90K Foldelåsen er fremstillet af hærdet stål, og er således svær at bryde. Den har fået 7 på AXA’s egen sikkerhedsskala, som går til 15. 7 er dog en ganske fortræffelig score for en sekundær lås, der ikke er forsikringsgodkendt.

Med en længde på 90 centimeter, er den perfekt til at fæstne din cykel til en lygtepæl, cykelstativ eller andet.

Skulle du være så uheldig at miste din nøgle til denne AXA Newton FL90K Foldelås, så kan du bestille en ny nøgle gennem AXA’s danske nøgleservice. Den kan du også anvende, hvis du bare gerne vil have en ekstranøgle til din lås. Klik her for at tilgå AXA’s online nøgleservice https://keyservice.axasecurity.com/da-DK.

Se mere til foldelåsen i denne video: Klik her!

Er du interesseret i at se vores øvrige udvalg af låse fra blandt andet AXA, så klik her.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Størrelse 10 × 5 × 20 cm
Længde (udfoldet)

90 cm.

Farve

Sort

Med i pakken

Foldelås inkl. 2 nøgler, monteringsbeslag samt transportbeholder

Forsikringsgodkendt

Nej

Varefakta-mærket

Nej

AXA Sikkerhedsindeks

7 ud af 15

Brand

Axa

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AXA Newton FL90K Foldelås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *