El-ladcykler

El-ladcykler

Wildenburg El-ladcykel – mere end god nok til hverdagen …!

Vil du også ride med på den grønne bølge, hvor transport og parkering bliver til en leg – endda en sjov leg for børnene – så bør du kigge på Wildenburgs forskellige el-ladcykler.

Vi producerer både el-ladcykler med baghjulsmotor og centermotor, og både med og uden frontlåge. Du kan læse mere om de enkelte modeller her på siden.

Kan en ladcykel erstatte en bil?

De fleste benytter ladcyklen som en bil nummer to i husstanden, men behovene kan være vidt forskellige. Når det kommer til stykket kan en el-ladcykel langt hen ad vejen erstatte en bil, da man kommer frem uden sved på panden, ofte kommer hurtigere frem, let kan finde (gratis) parkering, og har plads til alle hverdagens fornødenheder i den store ladkasse. Samtidigt får du motion og frisk luft – og det har vist aldrig skadet nogen.

En el-ladcykel koster få kroner for en opladning

Vores Wildenburg El-ladcykler har alle mindst 10 Ah-batteri, hvilket i runde tal betyder en distance på op til 40 kilometer. De dyrere cykler har større batterier som standard, men du kan altid udskifte batterier på en el-ladcykel.

En elektisk ladcykel er derfor det fornuftige og mest økonomiske valg, du kan tage, hvis du kører meget i byen. En opladning koster nemlig under to kroner! Det er noget billigere end at køre bil.

Med andre ord, er det ingen sag at hente både børn og legekammerater  fra skole, institution og fritidsaktiviteter – og endda have plads til indkøb samtidigt. Og så er der ingen fare for at få en parkeringsbøde!

En ladcykel er lig med en fleksibel transportform

Alle børn er vilde med at blive transporteret i en ladcykel. Det giver et helt andet nærvær end i en bil eller til fods, fordi alle ture bliver til en oplevelse. Med en ladcykel kan du også komme steder, du ikke kan i en bil, fx en tur på legepladsen i skoven.

Har du hund er historien næsten den samme. Hunde elsker ladcykel-ture. Derfor har vi naturligvis også en speciel hundecykel, og andre ladcykler med frontlåge.

Alle vores el-ladcykler er udstyret med Y-seler til børnene og andet ekstra-udstyr. Der er naturligvis kalecher med, og mulighed for tilkøb af specielle børnesæder, så selv de helt små kan komme med i ladkassen.