Hvem er Wildenburg?

Wildenburg – Mere end god nok til hverdagen!

DANMARK ER ET VASKEÆGTE CYKELLAND, OG DERFOR ER VI HOS WILDENBURG STOLTE AF AT KUNNE TILBYDE VORES CYKLER PÅ DET DANSKE MARKED.

Ladcykler har i årtier været en del af bybilledet i de store danske byer – hvem husker ikke den klassiske købmands-Long John, som blev udødeliggjort i filmen Busters Verden?

Gennem de seneste år har især “kassecyklen” vundet indpas – ikke mindst efter, at Christiania Bikes kom på markedet med en cykel, der var bekvem til at transportere både børn og indkøbsposer i. Siden da er cyklerne blevet elektriske med hjælpemotor på, og markedet har været oversvømmet af både dyre og billige modeller.

Her har vi hos Wildenburg sammensat en unik cykel uden så mange dikkedarer. Den kan det, du skal bruge den til. Derfor mener vi selv, at den er mere end god nok til hverdagen. 

En ladcykel fra Wildenburg koster kun få øre i strøm pr. kørt kilometer, og du kan have fire børn i kassen, som du også både får kalechesystem, bundmåtte, tykke sædehynder og sikkerhedsseler med til. Med et ekstra børnesæde på bagagebægeret kan du endda have fem børn med på tur. Det er der mange dagplejere, der allerede nu benytter sig af.

EL-LADCYKLEN ER FOR MANGE BØRNEFAMILIER BLEVET DET
PERFEKTE ALTERNATIV TIL EN BIL NUMMER TO I HUSSTANDEN.

Hos Wildenburg har vi ambitioner om at være blandt Danmarks mest pålidelige og serviceorienterede el-køretøjsvirksomheder. Med et overskueligt produktportefølje er vores medarbejdere dedikerede til de ting, vi sælger, og har et stort knowhow indenfor netop vores segment. Udover at sælge vores produkter her på hjemmesiden, vil du også i nær fremtid kunne købe vores produkter hos en cykelhandler nær dig.

Søger du andre cykeltyper end ladcykler, så kan du finde masser af inspiration om elcyklermountainbikes, gravelcykler og cykler til børn her (klik på den enkelte type).

Wildenburg er et brand, som i Danmark er ejet af Dansk Cykelsalg i Esbjerg. Udover Wildenburg.dk, driver vi også El-ladcykler.dk, som har et af landets største udvalg af ladcykler og tilbehør. Så finder du ikke lige det, du søger her på hjemmesiden, så kig forbi El-ladcykler.dk

Tidligere modeller

Leder du efter information om vores udgåede modeller, som ikke længere er på markedet?

Her kan du finde information om følgende modeller:

  • Wildenburg Classic
  • Wildenburg Kinder
  • Wildenburg Hydraulic
  • Wildenburg Fronter
  • Wildenburg Nordic (Plus)
  • Wildenburg Nordic Dog
  • Wildenburg Adventure Rounded
  • Wildenburg Adventure Quadro