om os

Hvem er vi?

DANMARK ER ET VASKEÆGTE CYKELLAND, OG DERFOR ER VI HOS WILDENBURG STOLTE AF NU AT KUNNE TILBYDE VORES CYKLER PÅ DET DANSKE MARKED.

Ladcykler har i årtier været en del af bybilledet i de store danske byer – hvem husker ikke den klassiske købmands-Long John, som blev udødeliggjort i filmen Busters Verden?

Gennem de seneste år har især “kassecyklen” vundet indpas – ikke mindst efter, at Christiania Bikes kom på markedet med en cykel, der var bekvem til at transportere både børn og indkøbsposer i. Siden da er cyklerne blevet elektriske med hjælpemotor på, og markedet har været oversvømmet af både dyre og billige modeller.

Nu bliver det muligt at købe en Wildenburg-cykel, som er designet, fremstillet og samlet i EU – som en af de eneste på det danske marked!

Cyklen kan køre op til 40 kilometer på en opladning, og du kan have fire børn i kassen, som du også både får kaleche og sikkerhedsseler med til. Med et ekstra børnesæde på bagagebægeret kan du endda have fem børn med på tur. Det er der mange dagplejere, der allerede nu benytter sig af.

EL-LADCYKLEN ER FOR MANGE BØRNEFAMILIER BLEVET DET
PERFEKTE ALTERNATIV TIL EN BIL NUMMER TO I HUSSTANDEN.

Udover Wildenburgs egne produkter, som også dækker andre elektriske køretøjer såsom kabinescootere, er vi skandinavisk eneimportør af den unikke, konverterbare cykelklapvogn fra canadisk/hollandske Wike. Cyklen vandt i 2018 verdens fornemste cykelpris, da den ved Euro Bike Show i Tyskland blev tildelt førstepladsen – kaldet Gold Award.

Ejerne af danske Wildenburg stod tidligere bag virksomheden Cargo9000, som var blandt Danmarks bedst sælgende el-ladcykel-mærker frem til medio 2018, hvor virksomheden blev solgt til Beck Multi Group, og desværre ikke længere formåede at leve op til de foregående års høje standarder for kvalitet og service, hvilket også hurtigt afspejledes på Trustpilot, hvor bedømmelsen faldt fra 4,7 til langt, langt mindre.
 

Med introduktionen af Wildenburg har vi ambitioner om atter at blive blandt Danmarks mest pålidelige og serviceorienterede el-køretøjsvirksomheder. Med et overskueligt produktportefølje er vores medarbejdere dedikerede til de ting, vi sælger, og har et stort knowhow indenfor netop vores segment. Udover at sælge vores produkter her på hjemmesiden, vil du også i nær fremtid kunne købe vores produkter hos en cykelhandler nær dig.