Handelsbetingelser

- alt det med småt!

Betaling

Dansk Cykelsalg modtager via Wildenburg.dk betaling med følgende kort: Visa-/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro via Anyday.io (Quickpay/Clearhaus). Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager. Det samme gør sig gældende, hvis du subsidiært betaler gennem Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Sony Wena Pay eller øvrige – eller betaler med MobilePay.

Du kan også betale via bankoverførsel jævnfør gældende regler.

Afbetaling, delbetaling eller finansiering foregår gennem Anyday, Resurs Bank eller Sparxpres, og alle spørgsmål relateret hertil bedes stilet banken.

Alle beløb på vores hjemmeside er angivet i DKK. Danske kroner og er incl. 25 procents dansk moms.

Dansk Cykelsalg bruger på Wildenburg.dk en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL-protokol (Secure Socket Layer-protocol). Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Dansk Cykelsalg leverer køretøjer indenfor fem arbejds-/hverdage med vognmand med mindre andet er angivet i tilfælde af udsolgte/forsinkede varer. Køretøjer sendes med ThorTrans eller Rødekro Kurér. Småpakker sendes inden for to hverdage som standardpakker uden omdeling med PostNord (MyPack Collect) i henhold til operatørens betingelser. Der tages forbehold for udsolgte eller forsinkede varer, samt annoncerede lukkedage i forbindelser med helligdage mv.

Reklamationsret og garanti

Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Husk, det er dit ansvar at leve op til reglerne for klagefrist, som beskrevet i Forbrugerloven. Det vil sige, du skal klage hurtigst muligt, og senest to måneder efter skaden er konstateret.

Reklamationsretten gælder jvf. Forbrugerloven for fejl i materiale og/eller fabrikation, men ikke sliddele, som vedrører fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet eller slitage. Sliddele er eksempelvis batterier, krankbokse, bremseklodser, låse, lysdioder/pærer, dæk, kæde samt elastikker og lynlåse på kalecher. Disse må formodes afprøvet inden for tre måneder efter køb, og herefter er vi ikke forpligtet til at yde garanti på ovenstående komponenter.

For el-ladcykler og el-kabinescootere er det en god idé, at du har efterlevet anbefalingen om dokumenteret service og eftersyn ved autoriseret cykelhandler efter hhv. 100, 300 og 700 kilometers kørsel eller efter senest hhv. 3, 6 og 12 måneder. Dette er nærmere beskrevet i vores manual, som du fik med ved købet, og som kan findes på vores hjemmeside.

Dansk Cykelsalg dækker ikke fragtomkostninger ved fejl, vi ikke kan anerkende som fabrikationsfejl, men som alene skyldes forkert betjening eller almindeligt slid.

BEMÆRK: Garanti / reklamation dækker ikke over misligeholdt ladkasse(trækasse).

Ved anerkendte fejl vil vi typisk henvise til en cykelmekaniker i dit nærområde, og enten betale regningen, eller straks betale dit udlæg via MobilePay. Det er dog et krav, at vi i forvejen har en aftale herom, og at vi modtager en faktura stilet til os på nedennævnte adresse.

Vi yder ud over den normale garanti også hele 10 års garanti på stelbrud.

Inden du returnerer et produkt, skal du kontakte os enten telefonisk eller pr. mail for at få oplyst et referencenummer, du skal mærke forsendelsen med (er der her tale om et helt køretøj, så skal du ilægge en speciel formular, som du finder på vores hjemmeside, eller alternativt kan få fremsendt.)

Wildenburg Cykler
Dansk Cykelsalg
Malervej 2
6710 Esbjerg V

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller pakker, som er sendt til en pakkeshop. Pakker skal desuden være forsynet med tracking-nummer, så de kan spores i tilfælde af, at vi ikke modtager dem.

Refusion:

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger eller MobilePay-nummer, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores hjemmeside.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Vi refunderer varens fulde pris, men ikke eventuelle fragtomkostninger, som du har betalt ved bestillingen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives kontaktformularen på vores hjemmeside. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering af beløb vedrørende cykelkøb – hvis du returnerer en elcykel/el-ladcykel, så har vi løbende måned plus en måned til at refundere dig dine penge. 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er der her tale om en ladcykel, vil det typisk være få hundrede meter og op til maks. én kilometer.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt hos os, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@wildenburg.dk

Gyldighed

Ovenstående handelsbetingelser er gældende fra 1. oktober 2019, og senest revideret 21. januar 2021.