Køb El-ladcykel på Afbetaling

Det er dig, der shopper. Så det er dig, der vælger, hvordan du vil betale.

At købe en el-ladcykel på afbetaling kan være en god løsning for mange mennesker, da det giver mulighed for at betale for cyklen over tid i mindre månedlige afdrag. Dette kan gøre det lettere at budgettere for udgiften og reducere den økonomiske byrde ved at skulle betale hele beløbet på én gang.

Der er flere fordele ved at købe en el-ladcykel på afbetaling, som du kan læse mere om her på hjemmesiden:

  1. Finansiering uden renter: Wildenburg tilbyder finansiering uden renter, hvilket betyder, at du kun betaler det beløb, du låner, og kun behøver at betale ekstra gebyrer eller renter på din afbetaling.

  2. Fleksibilitet: Ved at købe en el-ladcykel på afbetaling kan du tilpasse dine månedlige betalinger til dit budget og vælge en løbetid, der passer bedst til dine behov. Dette giver dig en større fleksibilitet i forhold til at betale for cyklen.

  3. Mere udstyr og en dyrere model: Ved at vælge at finansiere din el-ladcykel, kan du vælge en anden og dyrere cykel, end hvis du skulle betale for det hele på én gang. Det kan give dig mulighed for at få adgang til funktioner, som du måske ikke har haft råd til ellers. Samtidig har du måske bedre råd til at købe lidt mere ekstraudstyr i form af barnesæder, sikkerhedsudstyr eller lignende.

  4. Spar på transportomkostningerne: En el-ladcykel kan være et godt alternativ til en bil eller offentlig transport, og ved at købe den på afbetaling kan du sprede udgifterne over tid og samtidig spare penge på transportomkostninger på lang sigt.

  5. Lavere vedligeholdelsesomkostninger: Elektriske cykler kræver mindre vedligeholdelse end biler og er mere energieffektive end traditionelle cykler. Dette kan reducere de samlede omkostninger over tid og give dig en mere omkostningseffektiv transportløsning.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom at købe en el-ladcykel på afbetaling kan have fordele, så skal man stadigvæk sørge for at have råd til at betale afdragene hver måned og undersøge de specifikke betingelser og vilkår for den enkelte finansieringsform. Det kan du læse mere om herunder.

Vi tilbyder tre forskellige slags afbetalingsmuligheder, hvis du vil betale din nye el-ladcykel i rater.

  1. Traditionel afbetaling via Sparxpres, hvor du vælger løbetiden, og den månedlige ydelse udregnes ud fra denne. Her kan du vælge mellem 12 og 60 måneders løbetid. Du kan altid få et overblik over den månedlige ydelse, når du kigger på de enkelte produkter på vores hjemmeside.
  2. Fastpris via Resurs Bank. Her vælger du en fast månedlig ydelse på fx 399 kroner, og så udregnes lånets løbetid ud fra den samlede købspris. Alt afhængigt af købets størrelse kan du vælge at betale fra 199 om måneden, og op til 899 om måneden. Jo mere, du betaler pr. måned, jo hurtigere er løbet tilbagebetalt.
  3. 100 % rente- og gebyrfrit gennem Anyday Split, hvor beløbet deles over 4 lige store rater. Du betaler første rate, når din vare afsendes fra os.

Læs mere, og se detaljerede eksempler i fanebladene herunder: