Bliv klogere på vores el-ladcykler

Når du køber en el-ladcykel fra Wildenburg, så køber du også et kvalitetsprodukt, der er udviklet på gennem 10 år.

Wildenburg Adventure el-ladcykel i træ med centermotor

El-system og motor fra Ananda

På de nyeste Wildenburg-modeller har vi valgt udelukkende at køre med elektriske systemer fra koreanske Ananda både på modeller med baghjulsmotor og modeller med centermotor.

Ananda er et mærke, som er ekspanderet voldsomt gennem de senere år, og har overhalet flere af deres konkurrenter indenom. Det har de ikke mindst fordi, de har en enorm ydeevne og en meget lav fejlmargen.

Også cyklernes øvrige elektriske system og sensorer er leveret af Ananda, som har europæisk lager i Holland.

For dig som forbruger er det vigtigt, at du er sikker på at kunne skaffe reservedele mange år ud i fremtiden, og derfor har vi valgt at samarbejde med Ananda om vores el-systemer.

Battericeller fra LG og Samsung

Et meget essentielt komponent på en elektrisk ladcykel er naturligvis batteriet. Selvom batterier har det med at ligne hinanden, så er det (også her) det indre der tæller!

Vi bruger fra 2022 udelukkende battericeller fra LG Chem eller Samsung SDI  i vores ladcykel-batterier. Det er din garanti for en driftsikker cykel, og vi oplever næsten ingen reklamationer.

Alle vores batterier består af lithium-ion-celler af typen 18650. Begge producenter laver nogle af de mest pålideligt battericeller med lang levetid og høj ydeevne.

batteri til el-ladcykel
Wildenburg City El-ladcykel har hydrauliske skivebremser på alle tre hjul

Hydraulisk bremsesystem fra Bengal

Bremserne på din ladcykel er sammen med gearene det vigtigste mekaniske komponent, og derfor skal de være af højeste kvalitet.

Bengal er en international storspiller inden for bremsesystemer til cykler, og er i dag et af de mest udbredte mærker på markedet.

Fordelen er, at enhver cykelsmed kan vedligeholde systemerne, og skaffe reservedele om nødvendigt.

På Wildenburgs ladcykler sidder der hydrauliske bremser fra Bengal på både forhjul og baghjul. Du kan læse mere andetsteds om, hvorfor det er vigtigt!

Stjernefælge i magnesium

De nye opsigtsvækkende stjernefælge er lavet af magnesiumlegeringer, og har mange fordele i forhold til traditionelle hjul.

Magnesiumfælge er kendt for at være lette og stærke, hvilket gør dem til en populær valgmulighed på andre cykeltyper såsom racercykler og mountainbikes, hvor vægt og styrke er en vigtig faktor.

Magnesiumlegeringer har en højere styrke/-vægt-forhold end mange andre materialer, hvilket betyder, at de kan være både lettere og stærkere end tilsvarende fælge lavet af stål eller aluminium.

Den lavere vægt på magnesiumfælgene er også med til at forbedre ladcyklens præstation og batterieffektivitet ved at reducere uafjedret vægt og roterende masse.

Wildenburg City El-ladcykel har helstøbte fælge i magnesium. Det er din garanti for, at der aldrig skal spændes eger op.
Wildenburg Adventure el-ladcykel i træ med centermotor

Pulverlakeret stel i stærk kvalitet

Vores stel er pulverlakerede, hvilket giver en langt mere beskyttende og holdbar overflade. Det beskytter således bedre mod rust, ridser og andre skader. Og så har det bare en meget flottere og ensartet finish.

En lille bonus er, at det også er mere miljøvenligt end traditionel sprøjtemaling, da der ikke er brug for nogen opløsningsmidler eller kemikalier.

Vores cykelstel produceres i high-tensile-stål, da en tung cykel skal have noget at stå imod med. Vi har hørt om masser af supermarkedscykler, som simpelthen knækker, da de er produceret i for tyndt et materiale!

High-tensile-stål er fremstillet ved at tilsætte andre metaller (såsom nikkel og krom) til jern og kulstof for at øge dets styrke og modstandsdygtighed over for deformation og brud. 

Kalecher i højeste kvalitet

Til alle vores modeller er det nu muligt at tilkøbe en danskproduceret, håndsyet kaleche i sejldug med YKK-lynlåse. Prisen er ganske rimelig, og ellers leveres alle modeller forsat med fine standardkalecher.

Du får også sikre Y-seler, bundmåtte og hyndepuder i ekstra kraftig kvalitet med i prisen, når du køber en el-ladcykel fra Wildenburg.

kaleche til Wildenburg, EventyrCykler og Cangoo
Er Du Klar Til At Bestille?
Mere end 2.000 tilfredse kunder har allerede i dag en Wildenburg El-ladcykel. Er du stadigvæk i tvivl, så kontakt os gerne!