Bliv klogere på vores el-ladcykler

Når du køber en el-ladcykel fra Wildenburg, så køber du også et kvalitetsprodukt, der er udviklet på gennem 10 år.

Wildenburg el-ladcykler bliver håndsamlet i Danmark

Håndsamlet i Danmark

Alle vores el-ladcykler bliver samlet på vores samleværksted i Esbjerg eller ude hos din lokale forhandler. Derfor har vi fingrene nede i selv de mindste detaljer, og det er din garanti for kvalitet.

Komponenterne som bruges til vores cykler kommer fra producenter i blandt andet Japan, Korea, Polen, Kina, Holland og Tyskland, og er nøje sammensat af os selv.

Med ti års erfaring i branchen har vi elimineret mange af de problemer, som andre ladcykler på maarkedet kan være udfordrede af.

Battericeller fra LG og Samsung

Et meget essentielt komponent på en elektrisk ladcykel er naturligvis batteriet. Selvom batterier har det med at ligne hinanden, så er det (også her) det indre der tæller!

Vi bruger fra 2022 udelukkende battericeller fra LG Chem eller Samsung SDI  i vores ladcykel-batterier. Det er din garanti for en driftsikker cykel, og vi oplever næsten ingen reklamationer.

Alle vores batterier består af lithium-ion-celler af typen 18650. Begge producenter laver nogle af de mest pålideligt battericeller med lang levetid og høj ydeevne.

batteri til el-ladcykel
Wildenburg City El-ladcykel har hydrauliske skivebremser på alle tre hjul

Hydraulisk bremsesystem fra Bengal

Bremserne på din ladcykel er sammen med gearene det vigtigste mekaniske komponent, og derfor skal de være af højeste kvalitet.

Bengal er en international storspiller inden for bremsesystemer til cykler, og er i dag et af de mest udbredte mærker på markedet.

Fordelen er, at enhver cykelsmed kan vedligeholde systemerne, og skaffe reservedele om nødvendigt.

På Wildenburgs ladcykler sidder der hydrauliske bremser fra Bengal på både forhjul og baghjul. Du kan læse mere andetsteds om, hvorfor det er vigtigt!

Stjernefælge i magnesium

De nye opsigtsvækkende stjernefælge er lavet af magnesiumlegeringer, og har mange fordele i forhold til traditionelle hjul.

Magnesiumfælge er kendt for at være lette og stærke, hvilket gør dem til en populær valgmulighed på andre cykeltyper såsom racercykler og mountainbikes, hvor vægt og styrke er en vigtig faktor.

Magnesiumlegeringer har en højere styrke/-vægt-forhold end mange andre materialer, hvilket betyder, at de kan være både lettere og stærkere end tilsvarende fælge lavet af stål eller aluminium.

Den lavere vægt på magnesiumfælgene er også med til at forbedre ladcyklens præstation og batterieffektivitet ved at reducere uafjedret vægt og roterende masse.

Wildenburg City El-ladcykel har helstøbte fælge i magnesium. Det er din garanti for, at der aldrig skal spændes eger op.
Wildenburg City El-ladcykel har anti-tilt og styrdæmpere for optimal komfort og sikkerhed i sving

Sprøjtelakeret stel i stærk kvalitet

Vores stel er sprøjtelakerede, hvilket giver en langt mere beskyttende og holdbar overflade. Det beskytter således bedre mod rust, ridser og andre skader. Og så har det bare en meget flottere og ensartet finish.

Under produktionen har vi sikret, at produktionen foregår mere miljøvenligt end traditionel sprøjtelakering, da der andvenes et minimum af opløsningsmidler og kemikalier.

Vores cykelstel produceres i high-tensile-stål, da en tung cykel skal have noget at stå imod med. Vi har hørt om masser af supermarkedscykler, som simpelthen knækker, da de er produceret i for tyndt et materiale!

High-tensile-stål er fremstillet ved at tilsætte andre metaller (såsom nikkel og krom) til jern og kulstof for at øge dets styrke og modstandsdygtighed over for deformation og brud. 

God komfort og sikkerhed

Til vores cykler medfølger kaleche, hynder, bundmåtte og 4 Y-seler. Dine børn kommer dermed til at sidde tørt og godt i den lækre kabine, som måler 60 x 90 cm, som de fleste andre ladcykler på markedet.

Vores kalecher er blandt de højeste på markedet, og der er masser af lysindfald fra alle sider og taget. De kan rulles op i begge sider, og snart kan man også tilkøbe et solsejl til cyklen.

Wildenburg City El-ladcykel leveres med fire sikkerhedsgodkendte Y-seler og kraftige, lækre hyndepuder
Wildenburg Adventure el-ladcykel i træ med centermotor

El-system og motor fra Ananda

På de nyeste Wildenburg-modeller har vi valgt udelukkende at køre med elektriske systemer fra koreanske Ananda både på modeller med baghjulsmotor og modeller med centermotor.

Ananda er et mærke, som er ekspanderet voldsomt gennem de senere år, og har overhalet flere af deres konkurrenter indenom. Det har de ikke mindst fordi, de har en enorm ydeevne og en meget lav fejlmargen.

Også cyklernes øvrige elektriske system og sensorer er leveret af Ananda, som har europæisk lager i både Ungarn og Holland.

For dig som forbruger er det vigtigt, at du er sikker på at kunne skaffe reservedele mange år ud i fremtiden, og derfor har vi valgt at samarbejde med Ananda om vores el-systemer.

Er Du Klar Til At Bestille?
Mere end 2.000 tilfredse kunder har allerede i dag en Wildenburg El-ladcykel. Er du stadigvæk i tvivl, så kontakt os gerne!